Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT MP5 K

2.099,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT MP5K

Cea mai noua replica de la BOLT AIRSOFT!

Confectionata din metal si polimer, BOLT MP5K este o replica compacta dedicata jocurilor de tip CQB. Ca si la celelalte replici BOLT si aceasta replica este echipata cu CEL MAI PUTERNIC BLOW-BACK ELECTRIC: BOLT B.R.S.S.

 

 

 

Cu piese interne de top: teava de precizie 6.03, piston din aluminiu, cap piston din aluminiu, roti din otel, motor BOLT Hi-Torque… o replica de top asa cum sunt toate replicile BOLT AIRSOFT.

Particularitatea replicilor BOLT AIRSOFT este ca piesele interne sunt compatibile cu orice gearbox V2, ceea ce face ca aceste replici sa fie foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta!

Daca tot am zis de cel mai puternic blow-back electric, si la aceasta replica se poate dezactiva acest sistem fara probleme, fara a modifica parametrii replicii si fara a desface replica!

In cutie gasim binenteles replica, un incarcator midcap drept cu capacitate de 100 bbs, niste stickere cu BOLT AIRSOFT, cartea tehnica si un patch cu BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. Iti recomand sa folosesti o baterie LiPo  de 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Spor la bile!!

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Metal + ABS
Teava Interna
Precizie 6.03
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
350 mm
Capacitate Incarcator
100 bbs
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2100g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s