Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT MP5 MBSWAT A4 SP2 PEAKER

2.099,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT MP5 MBSWAT A4 PEAKER face parte din categoria MP5, fiind o replica compacta dedicata jocurilor de tip CQB. Replica este asemanatoare cu MP5 MBSWAT A4 si MP5 MBSWAT A5 diferenta constant in pat. Patul la aceasta replica este retractabil si construit din polimer.

Ulucul este confectionat din metal cu sine RIS pentru a putea monta accesoriile. Flash hiderul este din otel. Corpul este de asemenea din otel. Carcasa gearbox este ranforsata si contine piese interne de calitate superioara: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Manerul unde este si motorul BOLT Hi-Torque, este confectionat din polimer.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a parametrii replicii.

In cutia pe care o primim gasim alaturi de replica BOLT MP5 MBSWAT A4 PEAKER un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Metal + ABS
Teava Interna
Precizie 6.03
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Blow-Back
Da
Lungime
710 mm
Capacitate Incarcator
200 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3100 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
90 m/s