Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT MP5 SWAT 5

1.778,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT MP5 SWAT5 probabil cea mai indragita replica din platforma MP5 datorita dimensiunilor reduse. Aceasta replica face parte din categoria jocurilor de tip CQB.

MP5 SWAT5 are ulucul din polimer, unde intra si baterie, manerul din polimer unde este si motorul BOLT Hi-Torque si patul din metal si polimer. Patul este reglabil si retractabil.

Corpul replicii este din metal. Piesele interne sunt de asemenea de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 SWAT5 impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Blow-Back
ON/ OFF
Lungime
560 - 700 mm
Capacitate Incarcator
200 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2740 g
Viteza (m/s)
95 mps