Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT MP5 MBSWAT SD6

1.987,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT MP5 MBSWAT SD6 face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB si este asemanatoare cu BOLT MP5 MBSWAT SD5 diferenta constand in pat. Patul este realizat din metal si polimer fiind reglabil si retractabil.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

In partea de jos a ulucului este o sina RIS pentru accesoriile luminoare (laser sau lanterna)

Corpul este metalic. Manerul este din polimer in care gasim motorul BOLT Hi-Torque

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT SD6 impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, amortizorul metalic si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Blow-Back
ON/ OFF
Lungime
655 - 795 mm
Capacitate Incarcator
200 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 sau 105