Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL

2.031,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

Ulucul tactic este din metal pentru accesorii de tip laser sau lanterne. Corpul este de asemenea metalic si are pe partea superioara o sina RIS pentru a se putea monta un sistem optic de ochire. Patul este realizat din polimer cu un generos locas pentru baterie.

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Manerul este din polimer avand in el motorul BOLT Hi-Torque.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, flash hider-ul metalic cu sistem rapid de prindere si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart
Item Rating :
5 average based on 1 rating.
Grade
By Andrei T on 2019-07-07

Super

Am fost surpins plăcut de această replică, datorita reculului (incomparabil cu alte replici EBB) și al materialelor din care este făcută , are o precizie destul de bună pentru un SMG stock și <br /> prezintă o caracteristică foarte avantajoasă aceasta fiind capacitatea de a opta între folosirea sistemului de recul sau nu. <br /> Recomand.<br />

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Blow-Back
ON/ OFF
Lungime
715 mm
Capacitate Incarcator
200 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2710 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 sau 105