Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 SR16 URX3

2.356,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT SR16 URX3 este prima replica construita de catre BOLT AIRSOFT Taiwan sub o licenta.

Materialele folosite, atentia la detalii precum si constructia acestei replici de airsoft este unica.

Detaliile cu care vine aceasta replica sunt impresionante, materiale de calitate, bine fixate fara jocuri intre ele face din replica BOLT SR16 URX3 o replica rezistenta si bine inchegata.

Teava externa lunga impreuna cu teava interna de precizie si camera hop-up metalica cu reglaj rotativ ofera replicii precizia de care este nevoie in fiecare joc de airsoft.

Ulucul este si el unul deosebit, din metal executat la CNC cu sine RIS pentru prinderea accesoriilor. De asemenea ulucul este bine prins de corpul replicii. Corpul replicii are pe partea superioara o sina RIS pe care se poate monta un dispozitiv optic de ochire.

Standard, sistemul de ochire al replicii este din metal si de tip flip-up. Corpul replicii este din metal iar pe lateral este insemnul KNIGHTS ARMAMENT. In corp gasim un gearbox de tip V2 cu carcasa ranforsata. Piesele din acest gearbox sunt de calitate superioara cum ar fi: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Aceasta replica de airsoft este unica in felul ei deoarece pe langa licenta de la KNIGHTS ARMAMENT si sistemul unic de blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM) piesele interne din gearbox sunt compatibile cu orice piesa pentru gearbox de tip V2 ceea ce face din replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

In cutia pe care o primim mai gasim pe langa aceasta replica un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile precum si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria trebuie achizitionata separat si recomand sa se foloseasca o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
810 - 890 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2900 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 sau 120