Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 SOPMOD SHORTY

1.963,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 SOPMOD SHORTY este o replica compacta pentru jocurile de tip CQB, asemanatoare cu B4 SOPMOD dar cu o teava mai scurta O putem incadra repede in categoria replicilor de top datorita materialelor folosite si a componentelor interne.

Construita in mare parte din metal, ulucul confectionat din metal si este dotat cu sistem de prindere a accesoriilor/ opticelor. Corpul este tot din metal si are deasupra o sina RIS pe care este montat elementul de ochire. Acest element este demontabil putand si fie inlocuit de un sistem optic de ochire. Catarea din fata este din metal si este fixata de teava externa. Gearbox-ul este de tip V2 si are carcasa ranforsata. In gearbox regasim piese de calitate superioara cum ar fi: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este prezent si il regasim in manerul din polimer.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Sa nu uitam ca si aceasta replica este o replica precisa datorita unei camere de hop-up metalica cu reglaj rotativ si a unei tevi de precizie de 6.01

O alta componenta din polimer (si ultima) este patul. Patul retractabil are locasele pentru baterie si sistemul de prindere rapida QD.

Ca si restul replicilor BOLT AIRSOFT si B4 SOPMOD SHORTY are incorporat cel mai puternic sistem de blow-back electric BOLT B.R.S.S. dezvoltat de catre BOLT AIRSOFT.

In cutie primim aceasta replica alaturi de un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa in pachet.

Se recomanda a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C..

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
707 - 792 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 sau 120