Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT - B4 SOPMOD BLOCK 2 DANIEL DEFENSE

2.310,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 SOPMOD BLOCK2 DANIEL DEFENSE face parte din categoria replicilor de top, cu piese interne de calitate superioara si un sistem unic de blow-back imbunatatit ce ofera o senzatie unica de realism in timpului jocului de airsoft.

BOLT B.R.S.S. este sistemul dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT Taiwan.

In componenta replicii de airsoft BOLT B4 SOPMOD BLOCK2 regasim calitatea materialelor si atentia la detalii cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit.

Ulucul executat la CNC, cu sine RIS este metalic si cu o lungime  de 12.5”. Sistemele de ochire sunt metalice si de tip flip-up si care pot fi demontate, in locul lor putand sa se monteze un dispozitiv optic de ochire. Patul este din polimer de tip Vltor, cu locas pentru baterie si cu sistem de prindere rapide tip QD.

In manerul de polimer este si motorul BOLT Hi-Torque.

In corpul replicii care este din metal, regasim un gearbox de tip V2 cu carcasa ranforsata si cu piese interne de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. 

Unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piesa pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Pentru a avea o precizie buna, B4 SOPMOD BLOCK2 DANIEL DEFENSE vine in dotare cu o teava de precizie de 6.01 si o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ.

In cutie regasim alaturi de replica un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomandat a se utiliza o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Lungime
715 - 800 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s