Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 PMC

1.827,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 PMC

Este o replica dedicata jocurilor de tip CQB asemanatoare cu PMC BABY.

Diferenta intre cele 2 replici este ulucul si sistemul de ochire. Ulucul este mai lung iar catarea este montata pe acesta. Ambele sisteme (cel din fata si cel din spate) se pot detasa.

De asemenea si in aceasta replica regasim calitatea cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit precum si elementul care face diferenta intre replicile de aceeasi clasa si anume cel mai puternic sistem de blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem patentat.

Pentru ca am adus aminte de calitate, BOLT B4 PMC face parte din categoria replicilor de top avand ca componenta piese interne de top precum o carcasa gerabox de tip V2 ranforsata in care regasim regasim nozzelul cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Pentru ca am adus in discutie piesele interne trebuie sa mentionam aici ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Precizia replicii este asigurata de catre o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si bineinteles o teava de precizie de 6.01. Manerul este din polimer unde este si motorul BOLT Hi-Torque.

Patul este si el din polimer, care are locas de bateria si sistemul de prindere rapida QD.

In cutie gasim replica alaturi de un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
665 - 750 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2900 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s