Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 PMC BABY

1.656,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 PMC BABY este o replica full metal, compacta, dedicata jocurilor de tip CQB. Doar manerul si patul este fabricat din polimer.

Din fabrica, BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit deja cu caracteristicile de top ale replicilor:o carcasa gearbox ranforsata in care regasim nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si teava de precizie sunt elementele care ne ofera precizia de care avem nevoie.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.
Ulucul este din metal, scurt si bine prins de corpul replicii. Manerul este din polimer cu o forma ergonomica in care regasim un motor BOLT Hi-Torque dispus sa ofere senzatie.

Ca tot am amintit de senzatie, replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute deoarece ofera o senzatie puternica de realism datorita sistemului de blow-back BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM).

Sistemul de ochire este un sistem clasic M, cel din spate se poate detasa de pe corpul replicii iar catarea din fata este prinsa de teava externa. Flash hider-ul este metalic.

In cutie, replica vine cu o magazie de bile de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Baterie recomandata: LiPo de 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
630 - 710 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2800 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s