Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 LRP

2.092,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 LRP este o replica airsoft de top confectionata din materiale de calitate superioara si imbinata cu atentie deosebita.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute pentru aceste calitati precum si pentru cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM).

Acest sistem a fost dezvoltat si patentat de catre cei de la BOLT AIRSOFT Taiwan.

Elementele de ochire sunt demontabile si sunt confectionate din metal. Ulucul din metal executat la CNC are ca sistem de prindere a accesoriilor sinele RIS. De asemenea ulucul este prins bine de corpul replicii eliminand orice joc dintre acestea. Corpul replicii este si el din metal si incorporeaza piese interne de top, cu care deja BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit. Precizia replicii ne este asigurata de catre o teava interna de 6.01 si o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ. In carcasa gearbox ranforsata sunt prezente de asemenea piesele interne de calitate superioara nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Manerul este din polimer si are o forma ergonomica.Patul este si el din polimer, avand locase pentru baterie si sistemul rapid de prindere a curelei de tip QD.

In cutie, replica este insotita de flash hider-ul din otel, un incarcator de tip hicap cu capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
855 - 940 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3100 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s