Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 KEYMODE

2.184,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

B4 KEYMOD

B4 KEYMOD face parte din categoria replicilor de top cu care BOLT AIRSOFT Taiwan ne-a obisnuit deja. Metarialele folosite de calitate superioara precum si atentia acordata acestei replici face din BOLT B4 KEYMOD o replica bine inchegata si rezistenta.

Si mai este ceva: sistemul de blow-back electric cel mai puternic: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM) dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT Taiwan

Ulucul este metalic pe care regasim deasupra sistemul clasic de sina RIS unde se pot monta dispozitivele optice si pe laterale sistemul de prindere KEYMOD pentru alte accesorii. Flash hider-ul este din otel. Corpul replicii este de asmenea din metal si de care este prins si buffer tub-ul care este si el confectionat din metal.

Piesele interne sunt cele cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit mereu, si anume de calitate superioara. Teava interna de precizie si camera hop-up metalica cu reglaj rotativ fac posibila precizia de care avem nevoie. Carcasa gearbox este ranforasata si gasim in ea aceleasi piese de calitate de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Ce mai este de adugat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu alte piese pentru gearboxul de tip V2. Acest fapt face ca replicile BOLT AIRSOFT sa fie niste replici accesibile si cu costuri de mentenata minime.

Motorul BOLT Hi-Torque este cel ce face ca toate rotitele sa se miste!

Manerul este din polimer si are o forma ergonomica. Patul este si el din polimer unde se monteaza si bateria.

Aceasta nu este inclusa in pachet si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Replica vine insotita in cutie de finger stop, un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si bine inteles de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
815 - 900 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s