Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4FS

2.023,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 FS

BOLT B4 FS face parte din categoria replicilor de top, fiind construita cu o atentie marita la detalii si folosind materiale de calitate superioara.

Sistemul de ochire este din metal si montate pe sina ris de pe uluc si de pe corpul replicii. Acestea pot fi demontate oricand in locul lor putand fi pus un sistem de ochire optic.

Ascunzatorul de flacari este unul deosebit fiind construit si acesta din otel. Ulucul este din metal executat la CNC si este bine prins de corpul replicii eliminand eventualele jocuri intre uluc si corpul replicii. Sistemul clasic de prindere a accesoriilor pe sine RIS este prezent si aici. Corpul replicii este din metal, in el fiind montat piesele interne de calitate superioara. Precizia replicii este asigurata de catre o teava de precizie de 6.01 si de o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ. Grupul de aer este de asemenea unul de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii si un piston din aluminiu executat la CNC.

Carcasa gearbox este ranforsata iar rotitele sunt din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este si el prezent. Patul este din polimer cu locase pentru baterie si cu sistem de prindere QD.

Manerul este si el din polimer avand un capac ce ofera o ventilare foarte buna pentru motor.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute prin calitatea materialelor folosite, prin atentia cu care este asamblata si prin cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM)

Replica vine insotita in cutie de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomanda a se utiliza o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C. 

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
715 - 800 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s