Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4A1 ELITE DX

1.623,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4A1 ELITE DX

BOLT B4A1 ELITE DX un concept nou si revoluționar cu un sistem blow-back imbunatatit Enhanced B.R.S.S. Recoil AEG. Acest sistem de blow-back a fost dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT si ofera jucatorilor de airsoft o senzatie de realism.

Materialele folosite pentru cosntructia acestei replici sunt de calitate superioara, lucru cu care ne-am obisnuit la BOLT AIRSOFT.

Patul si manerul sunt din polimer precum si ulucul, unde vine si bateria. Restul componentelor precum teava externa, buffer tube si corpul replicii sunt confectionate din metal. La capitolul precizie, BOLT B4A1 ELITE DX sta foarte avand urmatoarele caracteristici: teava de precizie, camera hop-up metalica, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston de aluminiu cu 6 orificii si un piston tot din aluminiu confectionat la CNC.

O parte din aceste piese sunt incorporate intr-o carcasa gearbox ranforsata de tip V2, alaturi de rotite din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este prezent si la acest model de replica.

BOLT B4A1 ELITE DX vine in cutie insotita de un incarcator de tip midcap cu o capacitate de 140 de bile precum si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
6.00
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
720 - 800 mm
Capacitate Incarcator
140 bbs
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
2800 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s