Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 CQB-R

1.963,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 CQB-R

O noua versiune scurta CQB-R este acum disponibila!

Construita din metariale de calitate inalta BOLT B4 CQB-R este o replica de airsoft rezistenta pentru jocurile de tip CQB.

Singurele componente din polimer sunt patul de tip Vltor si manerul.

Elementele de ochire sunt cele clasice de M si sunt din metal, cel din fata fiind fixat de teava externa iar cel din spate este montat pe sina RIS de pe corpul replicii. Ulucul este de asemenea din metal si contine sistemul clasic de prindere a accesoriilor cu sina RIS. Locul bateriei este in pat. Corpul replicii este din metal si incorporeaza piese interne de top, deja cunoscute ca facand parte din componenta replicilor BOLT AIRSOFT.

Precizia replicii este asigurata de o teava de precizie si un grup de aer foarte bun: camera hop-up metalica cu reglaj rotativ, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii si un piston din aluminiu executat la CNC. In carcasa gearbox care este ranforsata sunt rotitele din otel. Aceste rotite sunt puse in miscare de un motor puternic BOLT Hi-Torque.

Manerul are o forma clasica iar capacul de la motor este conceput pentru a asigura o racire buna pentru motoras.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt foarte apreciate si recunoscute pentru ca ofera cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT.

Replica vine insotita in cutie de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa in pachet si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
Precizie 6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
717 - 802 mm
Capacitate Incarcator
300 bb
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3100 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s