Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 COBRA KEYMODE

2.184,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT B4 COBRA KEYMODE este o replica cu un design aparte. Replica este construita in mare parte din metal, din polimer fiind doar manerul si patul. Catarile sunt si ele metalice si se pot demonta de pe replica putand sa se monteze in locul lor un sistem de ochire optic.

Ulucul  din metal executat la CNC are ca o sina RIS de la un capat la altul iar pe lateral sistemul de prindere KEYMOD pentru accesorii. In corpul replicii care este din metal este un gearbox V2 cu carcasa ranforsata. Grupul de aer este tipic pentru replicile BOLT si anume: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama si un piston din aluminiu executat la CNC. Rotile sunt din otel. Tot acest ansamblu este pus in miscare de un motor BOLT Hi-Torque. Buffer tube-ul este din metal, in acesta fiind montat cel mai puternic sistem de blow-back: B.R.S.S (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem dezvoltat si patentat BOLT AIRSOFT.

Patul este din polimer in care se pune si bateria. Manerul este de asemenea din polimer avand o forma ergonomica. Capacul din maner are orificii generoase pentru a asigura o racire buna a motorasului.

Replica vine insotita de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile.

Bateria nu este inclusa in pachet dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Full Metal
Teava Interna
6.01
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
815 - 900 mm
Capacitate Incarcator
300 bbs
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Baterie Inclusa
Nu
Viteza (m/s)
95 m/s