Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT B4 MK16 URG-U DANIEL DEFENSE

2.349,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

BOLT AIRSOFT Taiwan a inceput o colaborare cu DANIEL DEFENSE pentru a produse sub licenta mai multe replici de airsoft iar BOLT B4 MK18 MOD1 a fost prima dintre ele. A doua replica sub aceasta licenta este BOLT MK16 URG-U.

O replica excelenta, cu materiale si finisaje de calitate. Materialele folosite sunt: metal si polimer.

Sistemul de ochire este din metal si este de tip flip-up, care poate fi demontat. Ulucul este confectionat la CNC avand pe el sistem de prindere a accesoriilor pe o sina RIS. Ulucul este prins de corpul replicii cu suruburi ceea ce face ca replica sa nu aiba jocuri la incheieturi. Manerul suplimentar este din polimer. Corpul replicii este din metal si ascunde in el piese interne de calitate superioara. Rotile metalice MIM asigura o durabilitate mult mai mare in timp. Precizia este asigurata de un grup de aer compus dintr-un piston din aluminiu confectionat la CNC si cu dinti metalici MIM, cap piston tot din aluminiu cu 6 orificii, un cilindru din alama si cap cilindru din metal, camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si nu in ultimul rand de o teava de precizie de 6.02.
Locasul pentru baterie se gaseste in patul tip BOM.

Piesele interne sunt compatibile cu orice gearbox V2. Acest fapt face ca replicile BOLT AIRSOFT sa fie niste replici fosrte usor de intretinut si cu costuri de mentenanta minime.

Ca si la celelalte replici,placerea jocului de airsoft este asigurata de cel mai puternic sistem de blow-back electric dezvoltat de catre BOLT: BOLT BRSS este cel mai puternic blow-back si este comparabil cu cel al replicilor pe gaz.

Ce gasiti in cutie:

O replica de top, un incarcator midcap cu o capacitate de 120 bbs, un manual de utilizare, un sticker BOLT si un patch BOLT.
Ca si la celelalte replici BOLT AIRSOFT bateria nu este inclusa.

Se recomanda folosirea bateriilor de tip LiPo 11.1v si cu un curent de descarcare de 15C.

Spor la bile!!

P.S.: Optica este si ea optionala! 

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.

Fisa tehnica

Material
Metal + ABS
Teava Interna
6.02
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V2
Blow-Back
Da
Lungime
715 - 800 mm
Capacitate Incarcator
120 bbs
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3000 g
Viteza (m/s)
90