Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT AKS74U TACTICAL

2.300,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

AKS74U TACTICAL  este un model mai nou de la BOLT avand incorporat cel mai puternic si realistic blow-back electric: 4.2 cm!!

Partea de sus a ulucului este din polimer iar partea de jos este din metalic confectionat la CNC cu 2 sine RIS pentru  putea monta accesoriile.

Corpul este din otel si in el este incorporat un gearbox de tip V3 cu piese interne de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC. Deasupra gearboxului este situat sistemul de recul, cel mai putenic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECIL SHOCK SYSTEM).

Pe partea superioara a corpului este o sina RIS pentru a monta un sistem optic de ochire.

Flash hider-ul este din otel iar teava este de precizie. Motorul BOLT Hi-Torque este tipic pentru gearbox-ul de tip V3. Patul este retractabil si confectionat din polimer.

In cutie gasesti replica BOLT AKS74U TACTICAL impreuna cu un incarcator din polimer de tip hicap cu o capacitate de 600 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu o sa gasesti bateria. Aceasta se comanda separat. Aceasta replica poate functiona atat cu o baterie de tip LiPo 11.1v cu capacitatea curentului de descarcare de 15C dar si cu o baterie de tip LiPo 7.4v

Ultima varianta o recomand deoarece avand un voltaj mai mic influenteaza si rata de tragere (ROF-ul) si face din BOLT AKS74U o replica cu o cadenta irezistibila!

Print
Size Chart

Nici o recenzie momentan.