Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Scroll mouse to zoom in or zoom out

Replica Airsoft BOLT AKM B.R.S.S.

2.439,00 RON
Tax shipping:
cu TVA
7-10 zile lucratoare

AKM B.R.S.S. este noua senzatie de la BOLT AIRSOFT Taiwan!! Si probabil cea mai asteptata replica de airsoft de la BOLT!!

BOLT AKM B.R.S.S. este ceea ce ne dorim cu toti de la o replica de airsoft: frumusete, robuste si precizie. Iar replicile BOLT ne mai ofera ceva in plus: acea senzatie de realism avand cel mai puternic blowback electric de pe piata!!

La fel ca si la sora ei mai mica AKS74U, sistemul de blowback patentat de cei de la BOLT este prezent si in aceasta replica de airsoft.

Materialele folosite pentru constructia acestei replici sunt cele cu care BOLT AIRSOFT Taiwan ne-a obisnuit deja: cele mai bune.

Atentia cu care au fost asamblate precum si finisajele de calitate face ca aceasta replica sa iasa in evidenta fata de restul replicilor din categoria ei.

Am zis ca este o replica robusta. Da, asa este! Corpul replicii este din otel. Teava externa si catarile sunt din otel. Ce mai este din otel? Tija de curatarea tevii interne, capacul de la baterie, tubul de gaze si sistemul de blowback. Lemnul este un material care atrage atentia. Cei de la BOLT au reusit foarte bine sa finiseze piesele de lemn si sa le imbine cu corpul din otel. Piesele din lemn sunt ulucul si patul. De asemenea in pat se gaseste si locasul pentru baterie.

La capitolul piese interne, BOLT AIRSOFT a folosit tot ce este mai bun: rotile metalice MIM HI-TORQUE bagate intr-o carcasa V3 ranforsata. Grupul de aer este de asemeenea unul de exceptie: piston din aluminiu cu dinti metalici MIM, cilindru din alama, cap cilindru din aluminiu si nozzel din aluminiu cu garnitura de cauciuc. Precizia este importanta si ea fiind asigurata de o teava de 6.02

Motorul este BOLT HI-TORQUE. Manerul este din bachelita.

Ce mai trebuie mentionat aici este ca toate piesele interne sunt compatibile cu restul pieselor de pe piata, replicile BOLT neavand piese custom.

Ce gasiti in cutie?
O replica frumoasa si robusta, un incarcator metalic midcap cu o capacitate de 120 bbs, un manual de utilizare cu schema explodata, un patch BOLT AK si un sticker BOLT.

Nu va uitati dupa baterie ca nu o sa o gasiti! :))

Bateria recomandata pentru aceasta replica este LiPo 11,1 V cu o capacitate de descarcare de 15C.

Spor la bile!!

Print
Size Chart
Item Rating :
5 average based on 1 rating.
Grade
By Alexandru Alin L on 2021-11-02

SENZAȚIE!!!

În sfârșit după mai bine de un an de așteptare a apărut și la noi AKM, evident că nu am stat pe gânduri și am dat imediat comandă, când am desfăcut cutia, efectiv am crezut că au greșit și mi-au trimis una adevărată, (ceea ce nu ma deranja deloc) ????<br /> Am mers la joc, iar după ce au tras ceilalți cu ea aproximativ 30 de minute, am reușit să joc și eu, se făcuse coadă, toți voiau să tragă, toti voiau poze, trebuia să pun taxă, mai scoteam ceva din investiție????ideea este că a făcut senzație, trage extraordinar de precis, multă lumea zice ca blowback-ul ia din precizie, total nereal, răspunde foarte bine la trăgaci, materialele se observa că sunt premium. <br /> În momentul în care te prinde jocul, uiți că ai o replică în mână, sunet puternic, blowback puternic, precizie bună și materiale de calitate, ce să-ți mai dorești de la o replică????????‍♂️<br />

Fisa tehnica

Material
Metal + Lemn
Teava Interna
6.02
Tip Motor
BOLT Hi-Torque
Model Gearbox
V3
Blow-Back
Da
Lungime
910 mm
Capacitate Incarcator
120 bbs
Mod de Tragere
Full Auto
Single Fire
Greutate
3400 g
Viteza (m/s)
90