Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Categorie: Produse

#htmlcaption26 #htmlcaption24 #htmlcaption23 #htmlcaption29 #htmlcaption28 #htmlcaption25

Filtrare dupa

Categorii

Categorii

Pret

Pret

  • 42,00 RON - 2.439,00 RON

Tip Motor

Tip Motor

Filtre active

(0)
217,00 RON
1.828,00 RON
(2)

BOLT B4 TSD este o replica compacta, ideala pentru jocuri de tip CQB.

Confectionata din polimer(patul si manerul) si metal BOLT B4 TSD este o replica bine inchegata, fara jocuri intre componente si cu finisaje atente.

Piesele interne de top sunt compatibile cu toate gearbox-urile de tip V2. Pistonul din aluminiu confectionat la CNC,cilindrul din alama, rotile din otel, carcasa gearbox ranforsata, motorul BOLT Hi-Torque sunt caracteristicile ce oferta replicii o durabilitate marita.

Teava de precizie 6.01 si camera hop-up metalica cu reglaj rotativ asigura asigura o precizia de care ai nevoie.

Ce mai este de adugat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu alte piese pentru gearboxul de tip V2. Acest fapt face ca replicile BOLT AIRSOFT sa fie niste replici accesibile si cu costuri de mentenata minime.

Nu in ultimul rand sistemul blow-back B.R.S.S. este ceea ce te face sa simti jocul si iti aduce adrenalina!

In pachet este inclus amortizorul, un incarcator hicap 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Se recomanda folosirea unei baterii de tip LiPo 11,1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT B4A1 ELITE DX

BOLT B4A1 ELITE DX un concept nou si revoluționar cu un sistem blow-back imbunatatit Enhanced B.R.S.S. Recoil AEG. Acest sistem de blow-back a fost dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT si ofera jucatorilor de airsoft o senzatie de realism.

Materialele folosite pentru cosntructia acestei replici sunt de calitate superioara, lucru cu care ne-am obisnuit la BOLT AIRSOFT.

Patul si manerul sunt din polimer precum si ulucul, unde vine si bateria. Restul componentelor precum teava externa, buffer tube si corpul replicii sunt confectionate din metal. La capitolul precizie, BOLT B4A1 ELITE DX sta foarte avand urmatoarele caracteristici: teava de precizie, camera hop-up metalica, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston de aluminiu cu 6 orificii si un piston tot din aluminiu confectionat la CNC.

O parte din aceste piese sunt incorporate intr-o carcasa gearbox ranforsata de tip V2, alaturi de rotite din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este prezent si la acest model de replica.

BOLT B4A1 ELITE DX vine in cutie insotita de un incarcator de tip midcap cu o capacitate de 140 de bile precum si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare 15C.

Disponibil la comanda
1.963,00 RON
(0)

BOLT B4 CQB-R

O noua versiune scurta CQB-R este acum disponibila!

Construita din metariale de calitate inalta BOLT B4 CQB-R este o replica de airsoft rezistenta pentru jocurile de tip CQB.

Singurele componente din polimer sunt patul de tip Vltor si manerul.

Elementele de ochire sunt cele clasice de M si sunt din metal, cel din fata fiind fixat de teava externa iar cel din spate este montat pe sina RIS de pe corpul replicii. Ulucul este de asemenea din metal si contine sistemul clasic de prindere a accesoriilor cu sina RIS. Locul bateriei este in pat. Corpul replicii este din metal si incorporeaza piese interne de top, deja cunoscute ca facand parte din componenta replicilor BOLT AIRSOFT.

Precizia replicii este asigurata de o teava de precizie si un grup de aer foarte bun: camera hop-up metalica cu reglaj rotativ, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii si un piston din aluminiu executat la CNC. In carcasa gearbox care este ranforsata sunt rotitele din otel. Aceste rotite sunt puse in miscare de un motor puternic BOLT Hi-Torque.

Manerul are o forma clasica iar capacul de la motor este conceput pentru a asigura o racire buna pentru motoras.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt foarte apreciate si recunoscute pentru ca ofera cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT.

Replica vine insotita in cutie de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa in pachet si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Disponibil la comanda

BOLT B4 ELITE SD Este o replica sport line, avand in constructia ei elemente de metal si polimer. Este disponibila in 2 culori: negru si negru/tan. Ulucu, patul si manerul sunt din polimer. Corpul replicii este din metal si contine un gearbox de tip V2 cu firele de alimentare in fata. Locasul pentru baterie se afla in uluc.

Carcasa gearboxului este ranforsata si contine piese interne de calitate: nozzel cu garnitura de cauciuc, piston din aluminiu executat la CNC, cap piston din aluminiu cu 6 orificii si rotite din otel. Motorasul care actioneaza aceste piese este un motor BOLT Hi-Torque.

Precizia este asigurata de o teava interna de 6.00. Elementele de ochire sunt cele clasice de M, catarea din fata fiind fixata de teava externa iar cea din spate montata pe sina RIS. Aceasta din urma poate fi demontata putand fi inlocuita de un sistem de ochire optic.

In buffer tube, care este din metal, este montat cel mai puternic sistem de blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM).

Acest sistem a fost dezvoltat si patentat de BOLT AIRSOFT si ofera jucatorilor de airsoft o senzatie de realism.

Ascunzatorul de flacari este din otel si are sistemul QDC de prindere a amortizorului.

Replica vine in cutie cu un incarcator de tip midcap cu capacitate de 140 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa in pachet si se recomanda a se utiliza o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT B4 COBRA KEYMODE este o replica cu un design aparte. Replica este construita in mare parte din metal, din polimer fiind doar manerul si patul. Catarile sunt si ele metalice si se pot demonta de pe replica putand sa se monteze in locul lor un sistem de ochire optic.

Ulucul  din metal executat la CNC are ca o sina RIS de la un capat la altul iar pe lateral sistemul de prindere KEYMOD pentru accesorii. In corpul replicii care este din metal este un gearbox V2 cu carcasa ranforsata. Grupul de aer este tipic pentru replicile BOLT si anume: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama si un piston din aluminiu executat la CNC. Rotile sunt din otel. Tot acest ansamblu este pus in miscare de un motor BOLT Hi-Torque. Buffer tube-ul este din metal, in acesta fiind montat cel mai puternic sistem de blow-back: B.R.S.S (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem dezvoltat si patentat BOLT AIRSOFT.

Patul este din polimer in care se pune si bateria. Manerul este de asemenea din polimer avand o forma ergonomica. Capacul din maner are orificii generoase pentru a asigura o racire buna a motorasului.

Replica vine insotita de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile.

Bateria nu este inclusa in pachet dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda
2.023,00 RON
(0)

BOLT B4 FS

BOLT B4 FS face parte din categoria replicilor de top, fiind construita cu o atentie marita la detalii si folosind materiale de calitate superioara.

Sistemul de ochire este din metal si montate pe sina ris de pe uluc si de pe corpul replicii. Acestea pot fi demontate oricand in locul lor putand fi pus un sistem de ochire optic.

Ascunzatorul de flacari este unul deosebit fiind construit si acesta din otel. Ulucul este din metal executat la CNC si este bine prins de corpul replicii eliminand eventualele jocuri intre uluc si corpul replicii. Sistemul clasic de prindere a accesoriilor pe sine RIS este prezent si aici. Corpul replicii este din metal, in el fiind montat piesele interne de calitate superioara. Precizia replicii este asigurata de catre o teava de precizie de 6.01 si de o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ. Grupul de aer este de asemenea unul de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii si un piston din aluminiu executat la CNC.

Carcasa gearbox este ranforsata iar rotitele sunt din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este si el prezent. Patul este din polimer cu locase pentru baterie si cu sistem de prindere QD.

Manerul este si el din polimer avand un capac ce ofera o ventilare foarte buna pentru motor.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute prin calitatea materialelor folosite, prin atentia cu care este asamblata si prin cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM)

Replica vine insotita in cutie de un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomanda a se utiliza o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C. 

Disponibil la comanda

B4 KEYMOD

B4 KEYMOD face parte din categoria replicilor de top cu care BOLT AIRSOFT Taiwan ne-a obisnuit deja. Metarialele folosite de calitate superioara precum si atentia acordata acestei replici face din BOLT B4 KEYMOD o replica bine inchegata si rezistenta.

Si mai este ceva: sistemul de blow-back electric cel mai puternic: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM) dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT Taiwan

Ulucul este metalic pe care regasim deasupra sistemul clasic de sina RIS unde se pot monta dispozitivele optice si pe laterale sistemul de prindere KEYMOD pentru alte accesorii. Flash hider-ul este din otel. Corpul replicii este de asmenea din metal si de care este prins si buffer tub-ul care este si el confectionat din metal.

Piesele interne sunt cele cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit mereu, si anume de calitate superioara. Teava interna de precizie si camera hop-up metalica cu reglaj rotativ fac posibila precizia de care avem nevoie. Carcasa gearbox este ranforasata si gasim in ea aceleasi piese de calitate de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Ce mai este de adugat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu alte piese pentru gearboxul de tip V2. Acest fapt face ca replicile BOLT AIRSOFT sa fie niste replici accesibile si cu costuri de mentenata minime.

Motorul BOLT Hi-Torque este cel ce face ca toate rotitele sa se miste!

Manerul este din polimer si are o forma ergonomica. Patul este si el din polimer unde se monteaza si bateria.

Aceasta nu este inclusa in pachet si este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Replica vine insotita in cutie de finger stop, un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si bine inteles de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Disponibil la comanda
2.092,00 RON
(0)

BOLT B4 LRP este o replica airsoft de top confectionata din materiale de calitate superioara si imbinata cu atentie deosebita.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute pentru aceste calitati precum si pentru cel mai puternic blow-back electric: BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM).

Acest sistem a fost dezvoltat si patentat de catre cei de la BOLT AIRSOFT Taiwan.

Elementele de ochire sunt demontabile si sunt confectionate din metal. Ulucul din metal executat la CNC are ca sistem de prindere a accesoriilor sinele RIS. De asemenea ulucul este prins bine de corpul replicii eliminand orice joc dintre acestea. Corpul replicii este si el din metal si incorporeaza piese interne de top, cu care deja BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit. Precizia replicii ne este asigurata de catre o teava interna de 6.01 si o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ. In carcasa gearbox ranforsata sunt prezente de asemenea piesele interne de calitate superioara nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Manerul este din polimer si are o forma ergonomica.Patul este si el din polimer, avand locase pentru baterie si sistemul rapid de prindere a curelei de tip QD.

In cutie, replica este insotita de flash hider-ul din otel, un incarcator de tip hicap cu capacitate de 300 de bile si de un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda
1.820,00 RON
(0)

BOLT B4 MK18 MOD1 face parte din categoria replicilor de top datorita materialelor folosite in componenta ei precum si pentru atentia mare acordata la asamblarea ei.

MK18 este un model foarte indragit de catre jucatorii de airsoft datorita constructiei sale compacte.

La aceasta replica gasim tot ce ne trebuie pentru un joc dinamic si realist: precizie, putere, calitate, frumusete si nu in ultimul rand cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM)

Acest sistem a fost dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT Taiwan.

Elementele de ochire de tip flip-up sunt pot fi demontate si inlocuite cu un sistem optic de ochire. Ulucul cu sine RIS este din metal si executat la CNC. Acesta este fixat foarte bine de corpul replicii prin niste suruburi eliminand astfel orice fel de jocuri dintre aceste 2 componente. Precizia replicii este data de catre teava interna de 6.01 si de o camera de hop-up metalica cu reglaj rotativ. In corpul replicii, care este de asemenea din metal, gasim un gearbox de tip V2 ranforsat si cu piese interne de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel. Motorul BOLT Hi-Torque isi face simtita prezenta.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Manerul este din polimer si are o forma ergonomica. Acelasi lucru putem spune si despre pat in care gasim si locasele pentru baterie si sistemul de prindere rapida QD.

Manerul suplimentar il gasim si pe el in cutie. De asemenea in cutie mai gasim un incacator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT B4 PMC BABY este o replica full metal, compacta, dedicata jocurilor de tip CQB. Doar manerul si patul este fabricat din polimer.

Din fabrica, BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit deja cu caracteristicile de top ale replicilor:o carcasa gearbox ranforsata in care regasim nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si teava de precizie sunt elementele care ne ofera precizia de care avem nevoie.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.
Ulucul este din metal, scurt si bine prins de corpul replicii. Manerul este din polimer cu o forma ergonomica in care regasim un motor BOLT Hi-Torque dispus sa ofere senzatie.

Ca tot am amintit de senzatie, replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscute deoarece ofera o senzatie puternica de realism datorita sistemului de blow-back BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM).

Sistemul de ochire este un sistem clasic M, cel din spate se poate detasa de pe corpul replicii iar catarea din fata este prinsa de teava externa. Flash hider-ul este metalic.

In cutie, replica vine cu o magazie de bile de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Baterie recomandata: LiPo de 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Disponibil la comanda
1.827,00 RON
(0)

BOLT B4 PMC

Este o replica dedicata jocurilor de tip CQB asemanatoare cu PMC BABY.

Diferenta intre cele 2 replici este ulucul si sistemul de ochire. Ulucul este mai lung iar catarea este montata pe acesta. Ambele sisteme (cel din fata si cel din spate) se pot detasa.

De asemenea si in aceasta replica regasim calitatea cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit precum si elementul care face diferenta intre replicile de aceeasi clasa si anume cel mai puternic sistem de blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM), sistem patentat.

Pentru ca am adus aminte de calitate, BOLT B4 PMC face parte din categoria replicilor de top avand ca componenta piese interne de top precum o carcasa gerabox de tip V2 ranforsata in care regasim regasim nozzelul cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Pentru ca am adus in discutie piesele interne trebuie sa mentionam aici ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Precizia replicii este asigurata de catre o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si bineinteles o teava de precizie de 6.01. Manerul este din polimer unde este si motorul BOLT Hi-Torque.

Patul este si el din polimer, care are locas de bateria si sistemul de prindere rapida QD.

In cutie gasim replica alaturi de un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa dar este recomandat a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT B4 PMC-QDS face parte din categoria replicilor de top, compacte dedicate jocurilor de tip CQB.

Replicile BOLT AIRSOFT sunt recunoscte ca replici ce ofera in plus o senzatie de realism in timpul jocului de airsoft datorita sistemului unic de blow-back BOLT B.R.S.S (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM)

De data aceasta gasim un uluc metalic scurt asemanator cu replica BOLT PMC BABY dar cu elementele de ochire montate pe sina RIS. Aceste elemente de ochire se pot demonta in locul lor putand sa se monteze un dispozitiv optic de ochire.

Precizia ne este asigurata de o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si de o teava de precizie de 6.01.

In corpul metalic gasim un gearbox V2 cu o carcasa ranforsata, cu un nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este si el montat in manerul din polimer.

Ce este de subliniat aici este ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Patul este din polimer cu locas pentru baterie si cu sistem de prindere rapida QD.

In cutie pe care o primim regasim replica alaturi de un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile su in patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu o sa gasim bateria, aceasta este optionala.

Recomand a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda
1.899,00 RON
(0)

BOLT B4 REBEL face parte din categoria replicilor de top, compacte, dedicate jocurilor de tip CQB.

Replicile BOLT AIRSOFT ofera jucatorilor pe langa placerea de a juca airsoft si o senzatie de realism datorita sistemului unic de blow-back electric si anume BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM)

Ca si caracteristici regasim la BOLT B4 REBEL un gearbox V2 ranforsat ci piese interne de calitate superioara: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Alaturi de aceste piese nu poate lipsi si teava de precizie de 6.01 si o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ.Motorul BOLT Hi-Torque care se afla in maner este capabil sa faca fata tuturor provocarilor din timpul jocului. Manerul este confectionat din polimer avand o forma ergonomica.

Pentru ca tot am adus in discutie calitatea pieselor interne dorim sa subliniem aici ca aceste piese interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Ulucul este confectionat din metal avand in partea de sus o sina RIS pentru dispozitivele optice iar pe lateral este prevazut cu sisteme de prindere de tip KEYMOD pentru accesorii.

Sistemele de ochire sunt din metal si de tip flip-up ce pot fi demontate si ele. Flash-hiderul este unul deosebit, cu o forma deosebita ceea ce ofera un look aparte acestei replici.

Patul este retractabil si este din polimer. In pat se pune si bateria.

In cutie gasim pe langa replica BOLT B4 REBEL si un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria este optionala si se recomanda a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Disponibil la comanda

BOLT B4 SOPMOD BLOCK2 DANIEL DEFENSE face parte din categoria replicilor de top, cu piese interne de calitate superioara si un sistem unic de blow-back imbunatatit ce ofera o senzatie unica de realism in timpului jocului de airsoft.

BOLT B.R.S.S. este sistemul dezvoltat si patentat de catre BOLT AIRSOFT Taiwan.

In componenta replicii de airsoft BOLT B4 SOPMOD BLOCK2 regasim calitatea materialelor si atentia la detalii cu care BOLT AIRSOFT ne-a obisnuit.

Ulucul executat la CNC, cu sine RIS este metalic si cu o lungime  de 12.5”. Sistemele de ochire sunt metalice si de tip flip-up si care pot fi demontate, in locul lor putand sa se monteze un dispozitiv optic de ochire. Patul este din polimer de tip Vltor, cu locas pentru baterie si cu sistem de prindere rapide tip QD.

In manerul de polimer este si motorul BOLT Hi-Torque.

In corpul replicii care este din metal, regasim un gearbox de tip V2 cu carcasa ranforsata si cu piese interne de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. 

Unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piesa pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Pentru a avea o precizie buna, B4 SOPMOD BLOCK2 DANIEL DEFENSE vine in dotare cu o teava de precizie de 6.01 si o camera hop-up metalica cu reglaj rotativ.

In cutie regasim alaturi de replica un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa si este recomandat a se utiliza o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda
1.963,00 RON
(0)

Modelul SOPMOD este o replica foarte cunoscuta in randul jucatorilor de airsoft.

BOLT B4 SOPMOD aduce imbunatatiri majore la acest model incadrandu-l in categoria replicilor de top.

In primul rand sistemul unic de blow-back electric BOLT B.R.S.S. dezvoltat de catre BOLT AIRSOFT.

In al doilea rand calitatea materialelor din care este construita si atentia marita la detalii.

Confectionata in mare parte din metal, BOLT B4 SOPMOD este o replica solida si rezistenta la socuri.

Ulucul cu sine RIS este din metal executat la CNC. Corpul este tot din metal. In buffer tube care este tot din metal regasim senzatie despre care am zis: cel mai puternic blow-back electric. Gearbox-ul care este de tip V2 are carcasa ranforsata. In gearbox gasim piese interne de calitate superioara: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

In constructie acestei replici gasim doar 2 piese din polimer si anume patul retractabil cu locas de baterie si sistem de prindere rapida QD si manerul in care este motorul BOLT Hi-Torque.

Ne uitam si la sistemele de ochire, care cel de pe teava este fix iar cel de pe corpul replicii este demontabil. In locul acestuia se poate monta un sistem optic de ochire.

Cand primim aceasta replica gasim in cutie un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Ca si la celelalte replici BOLT, bateria nu este inclusa in pachet.

Se recomanda a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT B4 SOPMOD SHORTY este o replica compacta pentru jocurile de tip CQB, asemanatoare cu B4 SOPMOD dar cu o teava mai scurta O putem incadra repede in categoria replicilor de top datorita materialelor folosite si a componentelor interne.

Construita in mare parte din metal, ulucul confectionat din metal si este dotat cu sistem de prindere a accesoriilor/ opticelor. Corpul este tot din metal si are deasupra o sina RIS pe care este montat elementul de ochire. Acest element este demontabil putand si fie inlocuit de un sistem optic de ochire. Catarea din fata este din metal si este fixata de teava externa. Gearbox-ul este de tip V2 si are carcasa ranforsata. In gearbox regasim piese de calitate superioara cum ar fi: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este prezent si il regasim in manerul din polimer.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Sa nu uitam ca si aceasta replica este o replica precisa datorita unei camere de hop-up metalica cu reglaj rotativ si a unei tevi de precizie de 6.01

O alta componenta din polimer (si ultima) este patul. Patul retractabil are locasele pentru baterie si sistemul de prindere rapida QD.

Ca si restul replicilor BOLT AIRSOFT si B4 SOPMOD SHORTY are incorporat cel mai puternic sistem de blow-back electric BOLT B.R.S.S. dezvoltat de catre BOLT AIRSOFT.

In cutie primim aceasta replica alaturi de un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria nu este inclusa in pachet.

Se recomanda a se folosi o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C..

Disponibil la comanda
2.100,00 RON
(0)

BOLT BM14A1 este o replica construita din aceleasi materiale de calitate superioara si cu un pat fix. Teava lunga iti asigura precizia de care ai nevoie alaturi de camera de hop-up metalica cu reglaj rotativ si teava interna de precizie de 6.01.

Ulucul este de asemenea metalic cu sine RIS pentru accesorii. Corpul din metal are deasupra o sina RIS de care este montat manerul de transport. Acest maner se poate demonta, in locul lui putand fi montat un sistem optic de ochire.

Gearbox-ul este de tip V2 cu carcasa ranforsata. In gearbox gasim piesele interne de calitate cum ar fi: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel. Motorul BOLT Hi-Torque este prezent si el.

Unicitatea replicilor  BOLT AIRSOFT este data de catre cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM) precum si de faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Catarea din fata este din metal si este fixata de teava externa. Flash hider-ul este din otel.

Patul este fix si contruit din polimer avand in el un generos locas pentru baterie.

Bateria va trebui sa o achizitionezi separat deoarece nu este inclusa in cutie.

Recomand ca sa se foloseasca o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Tot in cutie mai gasim si un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile precum si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda

BOLT BR47 este o replica deosebita folosind un gearbox V2 si incarcator pentru replicile AK.

Confectionata din metal cu exceptia patului si manerului. Teava de precize 6.01 vine in dotarea standard.

Replica vine insotita de un incarcator hi-cap cu o capacitate de 600 bbs.

Bateria nu este inclusa in pachet, fiind recomandata utilizarea unei baterii LiPo 11.1V

Disponibil la comanda

BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

Ulucul tactic este din metal pentru accesorii de tip laser sau lanterne. Corpul este de asemenea metalic si are pe partea superioara o sina RIS pentru a se putea monta un sistem optic de ochire. Patul este realizat din polimer cu un generos locas pentru baterie.

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Manerul este din polimer avand in el motorul BOLT Hi-Torque.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, flash hider-ul metalic cu sistem rapid de prindere si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT MP5 MBSWAT A5 TACTICAL face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB si este asemanatoare cu BOLT MP5 MBSWAT A4 TACTICAL. Diferenta constand in pat. La acest model patul este realizat din metal si polimer si este reglabil  si retractabil.

De data aceasta lacul bateriei este in uluc.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

Ulucul tactic este din metal pentru accesorii de tip laser sau lanterne. Corpul este de asemenea metalic si are pe partea superioara o sina RIS pentru a se putea monta un sistem optic de ochire.

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Manerul este din polimer si gasim in el motorul BOLT Hi-Torque.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a afecta parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT A5 TACTICAL impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, flash hider-ul metalic cu sistem rapid de prindere si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Ultimele produse in stoc

BOLT MP5 MBSWAT SD5 face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

In partea de jos a ulucului este o sina RIS pentru accesoriile luminoare (laser sau lanterna)

Corpul este metalic. Patul este fix si confectionat din polimer cu un generos locas pentru baterie.

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Manerul este din polimer unde se afla motorul BOLT Hi-Torque.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT SD5 impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, amortizorul metalic si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

BOLT MP5 MBSWAT SD6 face parte din categoria replicilor compacte destinate jocurilor de airsoft de tip CQB si este asemanatoare cu BOLT MP5 MBSWAT SD5 diferenta constand in pat. Patul este realizat din metal si polimer fiind reglabil si retractabil.

Replica este realizate din materiale de calitate, tipic replicilor BOLT AIRSOFT.

In partea de jos a ulucului este o sina RIS pentru accesoriile luminoare (laser sau lanterna)

Corpul este metalic. Manerul este din polimer in care gasim motorul BOLT Hi-Torque

Si la replicile BOLT MP5 piesele interne sunt de calitate superioara: teava de precizie, nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si roti din otel.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv pe replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a modifica parametrii replicii.

In cutie gasim replica BOLT MP5 MBSWAT SD6 impreuna cu un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile, amortizorul metalic si cu un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu gasim bateria, aceasta se comanda separat. De asemenea iti recomand ca sa folosesti o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda
45,00 RON
(0)

Culoare: Alb

Greutate bila: 0.25 g

Greutate punga: 1000 g

Cantitate: 4000 bbs

Ultimele produse in stoc
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
Disponibil la comanda
217,00 RON
(0)
Disponibil la comanda
Ultimele produse in stoc
1.989,00 RON
(4)

AKS74U este replica "vedeta" de la BOLT AIRSOFT!!

Cel mai puternic si realistic blow-back electric: 4.2 cm!!

BOLT AKS74U este o replica fenomenala datorita constructiei si atentiei acordate fiecarui detaliu.

Confectionata din otel (patul rabatabil si corpul), imbinata cu ulucul din lemn si manerul din bachelita, face ca replica BOLT AKS74U sa fie o replica foarte rezistenta la socuri si apreciata de catre jucatorii de MIL-SIM.

Teava de precizie 6.00, motorul BOLT Hi-Torque precum si piesele intrerne din otel sunt cateva din caracteristicile ce diferentiaza BOLT AKS74U de celelalte replici din categoria sa, neavand piese custom!

Replica vine in cutie cu 1 incarcator hi-cap si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Replica functioneaza atat cu o baterie de tip LiPo 11.1v cu cun curent de descarcare de 15C cat si cu o baterie de tip LiPo 7.4v

Personal recomand folosirea unei baterii LiPo de 7.4v deoarece avand voltajul mai mic influenteaza si rata de foc (ROF-ul) facand din AKS74U o replica cu o cadenta superba!

Disponibil la comanda

BOLT SR16 URX3 este prima replica construita de catre BOLT AIRSOFT Taiwan sub o licenta.

Materialele folosite, atentia la detalii precum si constructia acestei replici de airsoft este unica.

Detaliile cu care vine aceasta replica sunt impresionante, materiale de calitate, bine fixate fara jocuri intre ele face din replica BOLT SR16 URX3 o replica rezistenta si bine inchegata.

Teava externa lunga impreuna cu teava interna de precizie si camera hop-up metalica cu reglaj rotativ ofera replicii precizia de care este nevoie in fiecare joc de airsoft.

Ulucul este si el unul deosebit, din metal executat la CNC cu sine RIS pentru prinderea accesoriilor. De asemenea ulucul este bine prins de corpul replicii. Corpul replicii are pe partea superioara o sina RIS pe care se poate monta un dispozitiv optic de ochire.

Standard, sistemul de ochire al replicii este din metal si de tip flip-up. Corpul replicii este din metal iar pe lateral este insemnul KNIGHTS ARMAMENT. In corp gasim un gearbox de tip V2 cu carcasa ranforsata. Piesele din acest gearbox sunt de calitate superioara cum ar fi: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC si  roti din otel.

Aceasta replica de airsoft este unica in felul ei deoarece pe langa licenta de la KNIGHTS ARMAMENT si sistemul unic de blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM) piesele interne din gearbox sunt compatibile cu orice piesa pentru gearbox de tip V2 ceea ce face din replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

In cutia pe care o primim mai gasim pe langa aceasta replica un incarcator metalic de tip hicap cu o capacitate de 300 de bile precum si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Bateria trebuie achizitionata separat si recomand sa se foloseasca o baterie de tip LiPo 11.1v cu un curent de descarcare de 15C

Disponibil la comanda
1.689,00 RON
(0)

BOLT B4 PDW

Probabil cea mai compacta replica de la BOLT AIRSOFT in care au reusit sa introduca cel mai puternic sistem de blow-back BOLT BRSS.

Acest sistem de blow-back comparabil cu al replicilor pe gaz, ofera jucatorilor de airsoft o senzatie de realism.

Materialele folosite, calitatea finisajelor si atentia cu care sunt montate face ca BOLT B4 PDW sa fie o replica placuta si bine inchegata.

Caracteristicile bine cunoscute ale replicilor BOLT sunt prezente si la acest model:

·         Precizia de care ai nevoie este asigurata de catre teava de precizie, camera de hop-up metalica, de un nozzel cu garnitura, cilindru de alama si cap cilindru metalic precum si de un piston din aluminiu confectionat la CNC

·         Aceste componente sunt puse in miscare de un set de roti din otel si de un motor BOLT Hi-Torque

Corpul replicii este din metal ceea ce ofera o rezistenta majora in conditiile din timpul jocului.

Sistemul de ochire sunt metalice si detasabile putand fi inlocuite de un sistem de ochire optic.

Patul care este dintr-un polimer de calitate, este retractabil si foarte ergonomic.

Gearbox-ul este de tip V2 cu firele de alimentare in fata, locul bateriilor fiind in uluc.

Buffer tube-ul este din metal, in acesta fiind integrat sistemul de blow-back.

Se recomanda a se folosi o baterie de tip LiPo de 11.1v si cu un curent de descarcare de 15C.

Disponibil la comanda

AKS74U RIS VERSION ofera cel mai puternic blow-back electric: 4.2 cm!!

Replica este confectionata din otel (patul rabatabil si corpul), manerul este din bachelita iar pe partea de jos a ulucului se pot monta Aceste materiale confera o rezistenta sporita la socuri

Piesele interne de calitate diferentiaza BOLT AKS74U de celelalte replici din categoria sa. 

Replica vine in cutie cu 1 incarcator mid-cap.

Bateria nu este inclusa.

Disponibil la comanda

BOLT MP5 MBSWAT A4 PEAKER face parte din categoria MP5, fiind o replica compacta dedicata jocurilor de tip CQB. Replica este asemanatoare cu MP5 MBSWAT A4 si MP5 MBSWAT A5 diferenta constant in pat. Patul la aceasta replica este retractabil si construit din polimer.

Ulucul este confectionat din metal cu sine RIS pentru a putea monta accesoriile. Flash hiderul este din otel. Corpul este de asemenea din otel. Carcasa gearbox este ranforsata si contine piese interne de calitate superioara: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru de aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu cu 6 orificii , un piston tot din aluminiu executat la CNC si rotite din otel.

Manerul unde este si motorul BOLT Hi-Torque, este confectionat din polimer.

Daca tot am ajuns aici as dori sa mentionez ca unicitatea replicilor BOLT AIRSOFT consta in faptul ca piesele interne sunt compatibile cu orice piese pentru gearbox V2 ceea ce face ca replicile BOLT sa fie niste replici foarte accesibile datorita costurilor minime cu mentenanta.

Inclusiv replicile BOLT MP5 este instalat cel mai puternic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECOIL SHOCK SYSTEM). Acest sistem poate fi dezactivat fara probleme si fara a parametrii replicii.

In cutia pe care o primim gasim alaturi de replica BOLT MP5 MBSWAT A4 PEAKER un incarcator de tip hicap cu o capacitate de 200 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Disponibil la comanda

BOLT AIRSOFT Taiwan a inceput o colaborare cu DANIEL DEFENSE pentru a produse sub licenta mai multe replici de airsoft iar BOLT B4 MK18 MOD1 este prima dintre ele!

O replica excelenta, construita in mare parte din metal si polimer(doar manerul si patul) cu finisaje de calitate.

Sistemul de ochire este din metal si este de tip flip-up, care poate fi demontat. Ulucul este confectionat la CNC avand pe el sistem de prindere a accesoriilor pe o sina RIS. Ulucul este prins de corpul replicii cu suruburi ceea ce face ca replica sa nu aiba jocuri la incheieturi. Manerul suplimentar este din polimer. Corpul replicii este din metal si ascunde in el piese interne de calitate superioara. Precizia este asigurata de un grup de aer compus dintr-un piston din aluminiu confectionat la CNC, cap piston tot din aluminiu cu 6 orificii, un cilindru din alama si cap cilindru din metal, camera hop-up metalica cu reglaj rotativ si nu in ultimul rand de o teava de precizie de 6.02.

Aceste piese interne precum si rotitele din otel sunt compatibile cu orice gearbox V2. Acest fapt face din BOLT B4 MK18 MOD1 o replica cu costuri de mentenanta minime.

Placerea jocului de airsoft este asigurata de zgomotul deosebit si de cel mai puternic sistem de blow-back electric dezvoltat de catre BOLT: BOLT BRSS este cel mai puternic blow-back si este comparabil cu cel al replicilor pe gaz.

Replica este disponibila in 2 culori: negru si TAN.

Se recomanda folosirea bateriilor de tip LiPo 11.1v si cu un curent de descarcare de 15C

Disponibil la comanda