Theme Settings

Mode Layout
Curent color
Active color
Choose your colors
Curent Color:
Resetati

-- livrare gratuita --

La comenzile peste 200 Lei

Categorie: AK Series

#htmlcaption26 #htmlcaption24 #htmlcaption23 #htmlcaption29 #htmlcaption28 #htmlcaption25

Filtre active

Disponibil la comanda
Disponibil la comanda

BOLT BR47 este o replica deosebita folosind un gearbox V2 si incarcator pentru replicile AK.

Confectionata din metal cu exceptia patului si manerului. Teava de precize 6.01 vine in dotarea standard.

Replica vine insotita de un incarcator hi-cap cu o capacitate de 600 bbs.

Bateria nu este inclusa in pachet, fiind recomandata utilizarea unei baterii LiPo 11.1V

Disponibil la comanda
1.989,00 RON
(4)

AKS74U este replica "vedeta" de la BOLT AIRSOFT!!

Cel mai puternic si realistic blow-back electric: 4.2 cm!!

BOLT AKS74U este o replica fenomenala datorita constructiei si atentiei acordate fiecarui detaliu.

Confectionata din otel (patul rabatabil si corpul), imbinata cu ulucul din lemn si manerul din bachelita, face ca replica BOLT AKS74U sa fie o replica foarte rezistenta la socuri si apreciata de catre jucatorii de MIL-SIM.

Teava de precizie 6.00, motorul BOLT Hi-Torque precum si piesele intrerne din otel sunt cateva din caracteristicile ce diferentiaza BOLT AKS74U de celelalte replici din categoria sa, neavand piese custom!

Replica vine in cutie cu 1 incarcator hi-cap si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Replica functioneaza atat cu o baterie de tip LiPo 11.1v cu cun curent de descarcare de 15C cat si cu o baterie de tip LiPo 7.4v

Personal recomand folosirea unei baterii LiPo de 7.4v deoarece avand voltajul mai mic influenteaza si rata de foc (ROF-ul) facand din AKS74U o replica cu o cadenta superba!

Disponibil la comanda

AKS74U RIS VERSION ofera cel mai puternic blow-back electric: 4.2 cm!!

Replica este confectionata din otel (patul rabatabil si corpul), manerul este din bachelita iar pe partea de jos a ulucului se pot monta Aceste materiale confera o rezistenta sporita la socuri

Piesele interne de calitate diferentiaza BOLT AKS74U de celelalte replici din categoria sa. 

Replica vine in cutie cu 1 incarcator mid-cap.

Bateria nu este inclusa.

Disponibil la comanda

AKS74U TACTICAL  este un model mai nou de la BOLT avand incorporat cel mai puternic si realistic blow-back electric: 4.2 cm!!

Partea de sus a ulucului este din polimer iar partea de jos este din metalic confectionat la CNC cu 2 sine RIS pentru  putea monta accesoriile.

Corpul este din otel si in el este incorporat un gearbox de tip V3 cu piese interne de top: nozzel cu garnitura de cauciuc, cap cilindru din aluminiu, cilindru din alama, cap piston din aluminiu, piston tot din aluminiu executat la CNC. Deasupra gearboxului este situat sistemul de recul, cel mai putenic blow-back electric BOLT B.R.S.S. (BOLT RECIL SHOCK SYSTEM).

Pe partea superioara a corpului este o sina RIS pentru a monta un sistem optic de ochire.

Flash hider-ul este din otel iar teava este de precizie. Motorul BOLT Hi-Torque este tipic pentru gearbox-ul de tip V3. Patul este retractabil si confectionat din polimer.

In cutie gasesti replica BOLT AKS74U TACTICAL impreuna cu un incarcator din polimer de tip hicap cu o capacitate de 600 de bile si un patch cu sigla BOLT AIRSOFT.

Nu o sa gasesti bateria. Aceasta se comanda separat. Aceasta replica poate functiona atat cu o baterie de tip LiPo 11.1v cu capacitatea curentului de descarcare de 15C dar si cu o baterie de tip LiPo 7.4v

Ultima varianta o recomand deoarece avand un voltaj mai mic influenteaza si rata de tragere (ROF-ul) si face din BOLT AKS74U o replica cu o cadenta irezistibila!

Disponibil la comanda

AKM B.R.S.S. este noua senzatie de la BOLT AIRSOFT Taiwan!! Si probabil cea mai asteptata replica de airsoft de la BOLT!!

BOLT AKM B.R.S.S. este ceea ce ne dorim cu toti de la o replica de airsoft: frumusete, robuste si precizie. Iar replicile BOLT ne mai ofera ceva in plus: acea senzatie de realism avand cel mai puternic blowback electric de pe piata!!

La fel ca si la sora ei mai mica AKS74U, sistemul de blowback patentat de cei de la BOLT este prezent si in aceasta replica de airsoft.

Materialele folosite pentru constructia acestei replici sunt cele cu care BOLT AIRSOFT Taiwan ne-a obisnuit deja: cele mai bune.

Atentia cu care au fost asamblate precum si finisajele de calitate face ca aceasta replica sa iasa in evidenta fata de restul replicilor din categoria ei.

Am zis ca este o replica robusta. Da, asa este! Corpul replicii este din otel. Teava externa si catarile sunt din otel. Ce mai este din otel? Tija de curatarea tevii interne, capacul de la baterie, tubul de gaze si sistemul de blowback. Lemnul este un material care atrage atentia. Cei de la BOLT au reusit foarte bine sa finiseze piesele de lemn si sa le imbine cu corpul din otel. Piesele din lemn sunt ulucul si patul. De asemenea in pat se gaseste si locasul pentru baterie.

La capitolul piese interne, BOLT AIRSOFT a folosit tot ce este mai bun: rotile metalice MIM HI-TORQUE bagate intr-o carcasa V3 ranforsata. Grupul de aer este de asemeenea unul de exceptie: piston din aluminiu cu dinti metalici MIM, cilindru din alama, cap cilindru din aluminiu si nozzel din aluminiu cu garnitura de cauciuc. Precizia este importanta si ea fiind asigurata de o teava de 6.02

Motorul este BOLT HI-TORQUE. Manerul este din bachelita.

Ce mai trebuie mentionat aici este ca toate piesele interne sunt compatibile cu restul pieselor de pe piata, replicile BOLT neavand piese custom.

Ce gasiti in cutie?
O replica frumoasa si robusta, un incarcator metalic midcap cu o capacitate de 120 bbs, un manual de utilizare cu schema explodata, un patch BOLT AK si un sticker BOLT.

Nu va uitati dupa baterie ca nu o sa o gasiti! :))

Bateria recomandata pentru aceasta replica este LiPo 11,1 V cu o capacitate de descarcare de 15C.

Spor la bile!!

Disponibil la comanda